We kijken uit naar fietsenmaker in Hasselt

Standaard

De aankondiging van fietsenmaker en -handel Kevin’s Bike Corner, nog maar recent als pop-up shop in Quartier Bleu om tegen het einde van 2022 te verhuizen naar winkel tegenover AS Adventure langs de Gelatineboulevard ook op QB, kwam voor ons als een donderslag bij heldere hemel, ondanks al eerdere negatieve geruchten.

Kevin is een goede hardwerkende fietsenmaker, die voor iedereen klaarstaat en ook kwaliteit aflevert aan zijn vele klanten op gebied van reparaties en advies bij aankopen.

We zijn nog altijd trots, hoe hij tweewielers kon transformeren in trikes voor mindermobielen na lange zoektochten naar het geschikt materiaal en overpeinzingen in het maakproces, ook op zijn hulpvaardigheid.

Maar niet getreurd om het noodlot, we hopen sterk in een terugkeer van de fietsenmaker, zij het in werknemersverband, zij het in een eigen nieuw fietszaak, desnoods met andere personen.

Ketens zijn sterk in goedkoop fietsenaanbod en kunnen nauwelijks de persoonlijke service van een zelfstandige fietsenmaker leveren. Fietsenmaker is ook een knelpuntberoep.

We hopen het allerbeste voor Kevin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.