Discussies kunnen ontstaan bij gratis kermisbonnen op Hasselt Kermis 2022

Standaard

Foorkramers willen Hasselaren danken voor de steun in de voorbije coronacrisis. In het UITmagazine als bijlage van De Nieuwe Hasselaar kunnen Hasselaren een bon uitknippen om op 20 september 2022 tussen 17 en 18u gratis de meer dan 160 kermisattracties aan te doen. Per gedane attractie krijgt de gebruiker een stempel op de bon. Dus best is op voorhand plannen, welke attracties je zeker niet wil missen.

“Een uur is inderdaad een mooi gebaar, maar ik denk dat er serieus wat ruzie kan gaan uitvloeien,” aldus een trouwe Focuslezer op Facebook. Hij ziet een reden om de hoek opduiken bij tijdsoverschrijding na het gratis uur. “Want je als men om 17u55 al staat te wachten en ze kunnen je pas aan de beurt laten om 18u05. Wat dan? Er gaan mensen zijn die dat niet accepteren en discussies aangaan,” waarschuwt hij.

Ook heeft hij een oplossing in petto. “Denk dat men beter had gekozen om een soort stempelkaart, waar je de kermisavond mag genieten van een bon met bijvoorbeeld 5 vakjes voor de aangedane attracties. En vol is vol natuurlijk.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.