Steven Vandeput zou beter communiceren via Pukkelpopkanalen om zijn boodschap van vaccinatie over te brengen

Standaard

Nu dat viroloog Steven Van Gucht zijn bezorgdheden heeft uitgesproken, komt burgemeester Steven Vandeput op de proppen met de boodschap naar alle Pukkelpoppers om zich massaal te laten vaccineren, want nu kunnen twee coronaspuiten nog vóór het begin van vier dagen PKP 2021 op 19 augustus 2021 via inschrijving op QVAX volledig gevaccineerd geraken. Zo kunnen ze bijna zorgeloos naar de festivalweide en de camping trekken. Maar worden alle Pukkelpopgangers wel bereikt met deze communicatie via de klassieke mediakanalen?

Vreemd vinden we het, dat de Pukkelpopdirectie niets of weinig zegt over massale vaccinatie zoals de burgemeester wil in hun communicatiekanalen. Het is toch maar een kleine klus om tekstjes te schrijven en foto’s te posten om die boodschap naar de niet-gevaccineerde Pukkelpopgangers – die geen of nauwelijks de klassieke mediakanalen volgen – over te brengen en kracht bij te zetten.

Men moet alle communicatiemiddelen aanwenden om de jongeren te kunnen bereiken. De Pukkelpoporganisatie mag daar best aan deelnemen en een tandje bijsteken om er samen een succes van te maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.