Waarom is Burger King Bilzen niet belangrijker dan Burger King Hasselt?

Standaard

We hebben van het weekend toch wel even zitten te glimlachen, toen we lazen in HBVL dat ze 350 HBVL-lezers zochten om burgers te testen van Burger King Bilzen, die begin oktober 2019 de deuren opent, terwijl Burger King Hasselt aan Kinepolis normaal half september 2019 opengaat, dus voor Bilzen.

In Hasselt zijn ze er nog steeds niet uit, wanneer nu precies ze opengaan half september 2019, volgens de berichten die we recent opvingen.

Hasselt wordt echter de grootste Burger King in plaats van Bilzen, gaven die van Hasselt zelf toe, belangrijker dan Bilzen. Hasselt heeft nu meer passanten aan de Medialaan door de aanwezigheid van een grote bioscoop en horeca.

Maar redactioneel werd bij HBVL toch uitgepakt met de oproep naar de zoektocht van 350 HBVL-lezers voor de burgersmaaktest voor de vestiging in Bilzen.

Navraag bij betrokkene leerde ons dat het ging om een communicatiefout tussen twee grote bedrijven. Zo iets mag toch niet gebeuren op dat niveau.

We hopen dan ook dat Burger King Hasselt bijkomende acties onderneemt voor de opening, want BK Hasselt is en blijft de belangrijkste BK-fastfoodvestiging in de regio. En dat de openingsdatum van BK Hasselt vlug bekend wordt, want honderden lezers zitten dagelijks te neuzen op onze blog om meer nieuws over de opening te weten te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.