Verhuis Zorgbaar en Smaakbaar van Hasseltse Voorzorg naar Genkersteenweg stuit op vele publieke negatieve reacties

Standaard

Vanaf 4 januari 2019 brengt De Voorzorg Hasselt de dienstverlening van de Zorgbaar op de hoek van de Capucienenstraat en de Smaakbaar op de hoek van de Guido Gezellestraat samen met de Thuisverpleging onder één dak op de Genkersteenweg 171 in Hasselt. Dan is er wel voldoende parkeergelegenheid.

Heel wat mensen reageren hier negatief op en dat valt te begrijpen. Geen producten meer kunnen krijgen van de Zorgbaar en Smaakbaar in de binnenstad is voor sommigen onder hen heel moeilijk, omdat ze dan de verplaatsing moeten maken met het openbaar vervoer, fiets of auto naar de Genkersteenweg. Het is toch zo praktisch.

Immers meer mensen komen wonen in de stad en De Voorzorg gaat nu de omgekeerde beweging maken richting een invalsweg achter het Albertkanaal. Zeker een overweging dat het pand beter bereikbaar is met de wagen en om de zorgverlening te centraliseren.

Trouwens concurrent CM heeft ook zijn Thuiszorgwinkel aan de Gouverneur Roppesingel met goede bereikbaarheid met de wagen en natuurlijk wil De Voorzorg ook een betere bereikbaarheid hebben.

Maar mensen moeilijk te been geraken nog moeilijk of niet meer in de Zorgbaar. Die blijven zo een beetje in de kou staan en dat voor een socialistische mutualiteit, die hoogkwalitatieve zorgverlening hoog in het vaandel draagt.

We hopen alleszins niet dat de verhuis De Voorzorg leden zal kosten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.