Heisa rond petitie nachtlawaai in Hasselt: pro events maar met respect voor iedereen

Standaard

We hebben het bericht van de petitie over nachtlawaai in Hasselt even offline gehaald om de rust op de sociale media te laten weerkeren en om de puntjes eens op de i te plaatsen. Een rechtzetting dringt zich op.

ludo geurts en trees cajot

Iedereen zit zich maar af te geven op dat koppel wegens onverdraagzaamheid over het nachtgeluid in Hasselt. Dat paar wil ook dat Hasselt bruist met zoveel mogelijk ruimtelijk gespreide evenementen, maar ze zijn wel anti geluidsoverlast boven de Vlaamse geluidsnormen ’s nachts. Ook de controlemeeting is dode letter, ondanks Schauvlieghe de geluidsnormen enkele jaren geleden heeft verstrengd.

Rechtzetting

Dat de foto op het terras van frituur/broodjesbar Pierre in de Maastrichterstraat is getrokken, is puur toeval. Trouwens iedereen mag eten, waar hij wil. Dat wil zeggen dat Anna De Notarpietro, die opkomt voor RoodGroen+ Hasselt, er niks mee te maken. Zij is trouwens ook voor meer events in de binnenstad en een bruisend Hasselt, in de duisternis met respect voor iedereen, en woont in hartje Hasselt. Ludo Geurts heeft zelf het initiatief genomen om mij aan te spreken over die petitie. En ik heb dan tekst met foto gemaakt.

FB_IMG_15373503939116725

Toeval of niet. Maar op dat moment passeerde Helmut Lotti. Die was op zoek naar de moeder van Stijn Stijnen en kwam zo bij de frituuruitbaatster uit. Beiden kenden elkaar heel vaag uit de tijd dat Stijn nog voor Club Brugge speelde. Inmiddels kennen ze elkaar beter. Helmut Lotti poseerde even met Anna voor een foto met een pak friet.

Hopelijk verdwijnen nu alle misverstanden en keert de rust weer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.