Kwelgeest van Hasseltse Diesterstraat: onaangekondigde straatafsluitingen

Standaard

Andy Surlereaux van Just For The Record in de Hasseltse Diesterstraat is terecht boos en verontwaardigd, omdat zijn straat weer twee keer deze week onaangekondigd werd afgezet voor werken aan één van de panden. Hij belde naar de politie om vaststelling te komen doen, maar daar begrepen ze zijn beklag en konden ze helaas niemand sturen wegens manschappentekort, want heel het politiepotentieel werd ingezet voor de komst van Trump naar de NAVO in Brussel voor een topontmoeting met andere regeringsleiders en ter vervanging van de stakende cipiers in de Hasseltse gevangenis. Zelfs het kabinet van burgemeester Vananroye schuilt zich op FB achter een nieuwsitem van TVL over de onderbemanning bij de politiezone LRH.

Communicatie om de straat zo dikwijls af te sluiten, is er niet, noch van stadswege, noch van de werkenuitvoerder, laat staan of ze wel een vergunning hebben om de straat af te sluiten. De handelaar in de Diesterstraat is zeker niet opgezet met zo’n sussende tussenkomt van het kabinet, want wie betaalt hen de sommen geld die ze mislopen door de mindere verkoop tijdens de werken?

Het is algemeen geweten dat communicatie en controle niet de sterkste punten zijn van deze coalitie, laat staan een zichtbare verbetering.  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.