POLL: Hoe stemmen Hasselaren na bekendmaking legeraffaire?

Standaard

2018 is nog maar drie maanden ver en politiek België werd al opgeschrikt door enkele belangrijke gebeurtenissen. Eerst was er de splitsing van het kartel van socialisten en groenen in Antwerpen. Dan kwam de Soedancrisis, waar Theo Francken (N-VA) versterkt uitkwam en nu is er weer de crisis rond de dure aankoop of verlenging door onderdelenvervanging van F-35’s door het leger van defensieminister Steven Vandeput (N-VA), uitgebracht door de socialisten. Die dingt mee naar de burgermeesterssjerp tijdens de gemeenteraadsverkiezing van 14 oktober 2018. Maar heeft die hele defensie-affaire al dan niet veel invloed op het kiesgedrag van de Hasselaar? Daar willen we even naar peilen.

Je kan stemmen tot 3 april 2018.

Advertenties

Een gedachte over “POLL: Hoe stemmen Hasselaren na bekendmaking legeraffaire?

  1. André Segers

    Hopelijk…bijt Spa…in ’t zand…altijd de burger uitgelachen…en er mee gesold…en na die poespas ook cd&v doet verder en…houden geen rekening met de levenskwaliteit…van hun bewoners…!!!
    Altijd maar “Brood & Spelen” voorschotelen…en onze jeugd daardoor arm houden…denk aan Pukkelpop…etc….en vooral…WINTERLAND-KERMIS…’n schande om bij het nieuwe contract…nog steeds niet rekening te houden en te overleggen met de buurt rond die 80-dage grote..schandalige…ordinaire “kermis”… en maar weer onze levenskwaliteit… naar de kloten gooit!!!…onbekwaam bestuur!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.