Sporting Hasselt heeft nog onbenutte troeven

Standaard

We geraken niet uitgepraat over Sporting Hasselt. Van de week kwam er burenprotest tegen een bijna 10 meter hoge nieuwe zittribune achter het doel van het Stedelijk Sportstadion, die men wil bouwen. Hierin zou een nieuwe cafetaria komen met jeugdkleedkamers, terwijl enkele nog niet zo oude hob units als jeugdkleedkamers samen met een cafetaria staan te verkommeren op de jeugdsite. Met een deftige invulling kan men daar een mooi concept van maken zonder nieuwbouw met cafeteria achter het doel, hetgeen Sporting doet lijken op een provinciale ploeg. Immers bij de ploegen van de provinciale reeksen vind je nog dikwijls een cafeteria achter het doel, maar toch niet meer bij ploegen met nationale ambitie zoals bij RAC Hades, Patro Eisden en Dessel Sport. Wanneer men de intentie heeft om de club vooruit te helpen en geen rekening te houden met dubbele agenda’s van diverse personen, dan is er maar één mogelijkheid en dat is om een deftige hoofdzittribune, waar men supporters en niet onbelangrijk zakenmensen fatsoenlijk kan ontvangen, te bouwen ter vervanging van deze totaal versleten zitaccommodatie uit eind jaren ’70. Dan zou er eindelijk een basis gelegd worden waarin de club kan concurreren met clubs met dezelfde accommodatie. Belangrijk is wel dat het clubbelang prioritair is en blijft. Indien niet iedereen daarvan overtuigd is, zal het blijven aanmodderen en waar in het verleden zeer eigenaardige dingen gebeurden, tot schade en schande van de club en de belastingbetaler.

Advertenties

4 gedachtes over “Sporting Hasselt heeft nog onbenutte troeven

 1. Arlette Henek

  Lutje
  Men moddert op Sporting al 40 jaar aan! Als niet langer!
  Al die 40 jaar met club- en belastingsgeld!
  Wie herinnert zich nog Hilde Claes die een oproep deed om de club ten bate van 300 Jeugdspelers (Incl de Stijnensen) te redden? En…? Resultaat? Opgesmodderd!
  Dweilen met de kraan open. Een kraan laten openstaan betekent geld versmodderen. En wil nu net dit zijn waarin ze op Sporting goed zijn!

 2. Stijn

  Een voorgekauwde tekst publiceren en dat al voor de derde keer op een week. Je moest je schamen. Opinie’s kan je maken als je het hele plaatje kent, dit is stemmingmakerij die ingefluisterd word vanuit één bepaalde hoek. Waardeloos…en vooral laster en eerroof naar de persoon van Bart Casters.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.