Bartje moet wenen!!!!!

Standaard

Het onvermijdelijke en spijtige is dan toch gebeurd: Sporting Hasselt heeft de barrage tegen Eendracht Aalst voor degradatie naar Tweede Amateurliga verloren met de nodige consequenties, dat Hades Hasselt zich mag opmaken voor derby’s. Het doet voorzitter Bart Casters en team geen deugd om te zien wat er gebeurd is, nadat hij eerst vader Stijnen na vier jaar hard labeur op de achtergrond als sportief directeur aan de kant zette en nadien in februari 2017 hoofdcoach en op de tribune zittende Stijn Stijnen ontsloeg, gevolgd broer Steven en college hun ontslag. Het hele werk dat de familie Stijnen heeft opgebouwd met onder andere twee promoties is op enkele maanden ongedaan gemaakt. Zelfs betalende ex-helpende supporters wordt getracht om de toegang tot de slotthuismatch te ontzeggen. De externe experts en trainerswissel op het einde van het seizoen hebben niet veel invloed gehad op het behoud. En dan nog willen uitpakken met een bijna 10 meter hoge tribune op de jeugdterreinen achter het doel in plaats van de huidige tribune te verlengen, jaagt de inwoners van de aangrenzende Alverbergstraat in de gordijnen. Voor de lokale pers is Bartje Casters dan onbereikbaar voor commentaar. Shame on you Bartje!!!!

Advertenties

4 gedachtes over “Bartje moet wenen!!!!!

 1. Arlette Henek

  Lutje
  Op Sporting is het altijd een boeltje geweest!
  En de degradatie toeschrijven aan het huidige bestuur is een beetje (erg) kort door de bocht.
  Misschien moet iedereen eens in eigen spiegel kijken, icl jij Lutje!

   • Arlette Henek

    Lutje
    Inderdaad, dat is mijn mening. Net als jij heb ik er recht op. Maar als je je mening via een opinie verspreidt, moet je :
    – geïnformeerd zijn,
    – geen partij trekken, zeker niet je voorkeur zo duidelijk laten blijken!

    En, die tribune? Dateert dat niet van de periode “Stijnen” ?

    En, het is mijnheer Casters zijn volste recht om niet te willen reageren. Bij mijn weten is hij nog steeds geen politieker. En zelfs die doen dat niet altijd. Trouwens het is nog steeds ‘de Stad’ die de vergunning toekent.
    Misschien is er een gegronde reden voor waarom mijnheer Casters niet reageert! Buitenland, in vergadering, ziek, een rendez-vous?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s