“Open Vld Hasselt kiest voor sterk DUO als lijsttrekker”

Standaard

Tijdens een bijna voltallige bestuursvergadering zijn gisteren Hans Similon en Laurence Libert verkozen tot lijsttrekkers van Open Vld Hasselt met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.  

Luk Delbrouck, voorzitter Open Vld Hasselt: ‘Wij zijn bijzonder fier dat binnen de democratische traditie van onze partij, het in onze afdeling mogelijk is om dergelijke verkiezingen te houden en een lijsttrekker aan te stellen. Niet veel andere partijen durven het aan zo’n openheid aan de dag te leggen.’ 

Eerder werden alle Hasseltse Open Vld-leden aangeschreven om zich beschikbaar te stellen voor het lijsttrekkerschap, waarna er vier personen zich kandidaat stelden voor deze functie. 

Het bestuur sprak zich na een debat tussen de kandidaten duidelijk uit voor een duo-opdracht tussen Hans Similon en fractieleidster Laurence Libert. 

‘Vanaf deze week starten we voluit met de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Vertrekkend vanuit ons sterk bestuur, zullen we werken aan een overtuigend inhoudelijk programma, waarmee Open Vld Hasselt een sterk alternatief wil bieden aan het huidige stadsbestuur.’ aldus de pas verkozen lijsttrekkers ” 

Voor de vragen komen: als DUO staan ze dan ook beide op 3, want 1 en 2 = 3… 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.