Gama Putra moet meer haar op tanden krijgen

Standaard

De site van http://www.ilovehasselt.com onder hoede van Small Teaser, de uitgever van software op de Hasseltse Corda Campus, met Gama Putra als trekker bestaat al bijna twee jaar. Het is een site in de vorm van een magazine met verhalen en veel foto’s over Hasseltse figuren en handelszaken. Gama Putra is publisher en stuurt een groepje bloggers aan om artikels met foto’s op vrijwillige basis te schrijven. Helaas van de tien geregistreerde bloggers doen er maar twee dat op onregelmatige basis. Daarnaast kan hij ook en zelfs bloggers reclame via een ingenious systeem, waarbij de adverteerder zelf zijn budgetbesteding bepaalt, verkopen, waarop elk hun financieel aandeel als vergoeding krijgen. Helaas zijn deze advertenties in tijden van hoogconjunctuur nauwelijks te vinden op de site, waardoor we kunnen zeggen dat Gama veel te braaf is in het zakendoen.

In plaats van maar rond te zwerven naar Leuven, Brussel en Maastricht om daar ook zo’n Ilove-initiatief op poten te zetten en almaar op foto te pronken op FB met mensen die hem geweldig inspireren in zijn uitgebreid netwerk, zouden we hem zeker aanraden om bij zijn leest te blijven en zijn zaak in Hasselt fatsoenlijk uit te bouwen, wil hij er een rendabele business van wil maken.

De kwaliteit van de artikels is gedaald op Ilovehasselt. Vorig jaar had hij uitschieters in lezersaantal zoals bvb. het artikel over Reballon, die het dan zelf ook gepromoot heeft op FB. Putra’s site gaat stilaan naar de 10.000 likes, maar aan de hand van het actuele lezers op de artikels is dat niet te zien. Velen zullen wellicht indertijd geliket hebben, omdat ze het goed vonden, om er verder geen aandacht meer te besteden aan zijn bijdragen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s