Focus op Hasselt wil ook aandacht besteden aan horeca en handelszaken buiten centrum

Standaard

We kregen de opmerking van een lezeres dat we ons met Focus op Hasselt te veel focussen op de handel en horeca in de binnenstad en dat we de zaken buiten het centrum zouden verwaarlozen door er minder aandacht aan te besteden, ondanks deze die attentie ook zeker van harte kunnen gebruiken.

Wijselijk hebben we deze lezeres gemeld dat ze altijd haar info en nieuws met foto’s mag doorsturen naar focusophasselt@gmail.com en wij zorgen voor een tekst op onze blog.

Wij kunnen onmogelijk alle plekken in de buitenwijken en fusiegemeenten bezoeken wegens een beperking van de mobiliteit. Trouwens we verzetten al acht jaar gratis en voor niks, vol enthousiasme en motivatie de burgerjournalistiek met een hart voor alles wat in Hasselt leeft. Sommige zaken pikken we op via sociale media en lokale pers, sommigen worden ons toegestuurd, sommige nieuwsjes komen we al dan niet plotseling tegen of constateren wezelf met foto’s. En we hebben een brede interesse op gebied van info en nieuws. Het is nieuws dat je nauwelijks terugvindt in de officiële lokale perskanalen.

We willen daarom nog eens de lezers en lezeressen alle aandacht op vestigen dat iedereen ons mag aanspreken of aanschrijven om nieuwsjes te publiceren of contact te maken voor een afspraak. Maar regelmatig alle plaatsen in Groot-Hasselt aandoen om nieuws te verslaan, ligt helaas niet in mijn mogelijkheden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.