Winterland Hasselt 2016 onder publieke loep

Standaard

Op Facebook vind je al heel wat publieke reacties op Ice Magic Hasselt en Winterland Hasselt editie 2016. Bezoekers kunnen ongecensureerd hun beoordeling geven over het winterevenement met positieve en negatieve commentaren. Winterland Hasselt speelt kort op de bal en antwoordt dan ook zelden op sommige aantijgingen. 

Er waren alleszins heel veel positieve reacties en felicitaties van bezoekers. Voor sommigen was het de eerste keer. Het hele concept kreeg dikke pluimen met de mooie schaatsbaan, de spiegeltent, het ijsbeeldenfestival, enkele kermisattracties en heel wat consumptiekramen en vooral de schone aankleding met wonderlijke verlichtingslampjes. 

Wat wel niet in de smaak viel bij sommigen was dat Ice Magic Hasselt peperduur is, dat kermisattacties van Winterland Kermisland maakt, dat bediening aan sommige standen erg onvriendelijk is, dat te veel kleren in het kerstaanbod zitten, dat voor een bepaalde attractie de ouders die hun kind begeleiden ook nog eens moesten betalen, dat het eten in sommige eetkramen niet goed gaar was en over het algemeen peperduur daarenboven, dat een kind met diarree moest betalen betalen voor het toilet en werd geweigerd met gevolgen voor de leerkrachten, dat het schandalig en dieronvriendelijk is dat er nog paardjes voor de fun rondjes maken op Winterland, dat sommige habitués Winterland waarschuwen dat ze eens wat meer kerstmarkt brengen met kerstmuziek in plaats van kermis en eetstanden voor het behoud van het publiek, dat er in de stadskern maar weinig of geen kerstsfeer en -beleving is …..

We hopen dat de organisatie van Winterland trots mag zijn op de vele negatieve reacties, maar ook daadwerkelijk rekening houdt met negatieve opmerkingen.

Winterland met Ice Magic Hasselt duurt nog tot en met 8 januari 2016.

http://www.winterland.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.