Opgelet voor goedkope software!

Standaard

Voka – KvK Limburg waarschuwt voor goedkope Windows 10 Professional OEM en Office 2016 Professional Plus licenties die worden aangeboden via de website kaufkaufkauf.de. Aanvankelijk lijkt er geen vuiltje aan de lucht maar eens men betaald heeft, hoort men niets meer van de firma en is ze ook niet bereikbaar voor commentaar. We raden dus aan zeer voorzichtig om te gaan met dergelijke aanbiedingen.

 KaufKaufKauf.de biedt licenties op zijn eigen website te koop aan. Wanneer men echter bestelt en betaalt met overschrijving hoort men verder niets meer van de firma. De firma antwoordt niet op e-mails en blijkt ook niet bereikbaar te zijn op het opgegeven telefoonnummer (welk een GSM nummer blijkt te zijn waarvan de voicemailbox aangeeft vol te zijn).

Voka – Kamer van Koophandel Limburg raadt haar leden aan hun medewerkers er attent op te maken niets te ondertekenen en zeer voorzichtig te zijn. Johann Leten, gedelegeerd bestuurder Voka – Kamer van Koophandel Limburg, vult aan: “Wij raden aan om steevast een klacht in te dienen bij de FOD Economie en bij ons. Deze aanpak heeft  al herhaaldelijk zijn vruchten afgeworpen.” Een lijst van malafide reclameronselaars is ook terug te vinden op de website van de FOD Economie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.