Kenneth Ramaekers zou goede Hasseltse centrummanager zijn met veel visie en creativiteit

Standaard

Heel wat handelaars en Hasselaren stellen zich vragen bij het plotse ontslag van Kenneth Ramaekers als coördinator van het Hasselts Modemuseum na 9 jaar opbouwwerk van dat museum tot een mode-expoplaats met internationale allure. Hij had vloeiende ideeën met de nodige visie en creativiteit, met een grote dosis lef en doorzetting. Hij laat geen financiële put achter, maar raakte uitgekeken op zijn job en is toe aan een nieuwe uitdaging. Een uitdaging die kan liggen in de internationale modewereld, waar hij in al die jaren de nodige contacten en netwerken heeft gevormd.

Zijn profiel zou wel eens kunnen passen in dat van de nog aan te stellen Hasseltse centrummanager, die Hasselt als shoppingstad met veel shoppingbeleving moet uitbouwen als één geheel naar de buitenwereld, en om nodige investeerders naar hier te halen. Communicatie naar pers, stadsbestuur en plaatselijke handel en creatieve initiatieven met visie zijn zeker zijn troeven. 

Maar we voorspellen wel een moeilijke taak van de nieuwe centrummanager, omdat zijn standpunten raakpunten moet vertonen met die van het stadsbestuur, anders faalt zijn missie geljik in Lommel. Of het stadsbestuur moet hem in het volle vertrouwen carte blanche geven.

Advertenties

Een gedachte over “Kenneth Ramaekers zou goede Hasseltse centrummanager zijn met veel visie en creativiteit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.