Ergernis over containers van Flying Tigers Hasselt

Standaard

containers flying tiger Een bewoner van de Hasseltse Ridderstraat heeft op dinsdag 22 december 2015 de politie gebeld met de vraag of er niets kon gebeuren met de blauwe papier- en kartoncontainers van Flying Tiger, vermits dit obstkel verloederde het nette straatbeeld op de drukke eindejaarsdagen 2015, nu dat er veel bezoekers en shoppers dit gezellige straatje aandoen. Helaas konden de agenten niet optreden, ondanks wel degelijk in de gemeentereglement staat vermeld dat alle hinderlijke voorwerpen zonder vergunning niet mogen voorkomen in het Hasselts straatbeeld. GAS-boete is mogelijk.

“De kleine zelfstandige luistert naar het stadsbestuur en haalt iedere avond zijn reclameborden binnen, terwijl de ketens maar volop de wet mogen overtreden en het straatbeeld bezoedelen, ondanks de plaatsing van onze borden ook niet reglementair is, maar wel met nuttige info voor de klanten, hetgeen we niet terugvinden op zo’n container”, klonk het. Die containers stonden trouwens opgesteld tussen de gevel en de bloembak, een plaats waar een klant niet zal komen.

“Vriendelijk heb ik nog gevraagd aan de meisjes van Flying Tiger om die containers binnen te zetten, maar hadden ze geen plaats voor. Ook heb ik hen voorgesteld om die containers achter een parkingmuur aan de overkant te plaatsen, nadat ze een telefoonnummer voor goedkeuring konden draaien. Helaas niet dus”.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s