Hasselt telt méér dan 1 competitievoetbalclub

Standaard

Vorig weekend stelde Sporting Hasselt zijn nieuwe website http://www.hasseltvoetbal.be voor, een product van hun partner StepAhead uit Overpelt, een partner van Sporting Hasselt en bureau gespecialiseerd in conceptontwikkeling, grafisch design en sociale media, allemaal toegespitst op marketing. Oude en nieuwe website blijven nog een poosje synchroon bestaan, kwestie lezersaanpassing.

Helaas doet de nieuwe website uitschijnen, alsof er in Hasselt maar 1 voetbalploeg in de competitie actief is: Sporting Hasselt, terwijl er na de voorbije fusies er zeker een achttal overblijven.

Redenen van opgebruikte domeinnamen zijn volledig uit de lucht gegrepen. Na controle op Google blijkt dat domeinnamen als kschasselt of ksc-hasselt nog steeds niet ingenomen zijn.

Bovendien is het toch wel beter om de naam van de ploeg of object of persoon op te nemen in de websitenaam, kwestie grotere respons te krijgen bij Google-zoekopdrachten. Bovendien dreigt de identiteit van Sporting Hasselt te worden aangetast.

Spijtig vinden we het dat de marketeer en softwareontwikkelaar daar niet aan gedacht heeft!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s