Romantische prikkelboetiek Tutti Passi zorgt ten minste voor diversiteitsverbreding van commercieel aanbod in Hasselt

Standaard

Man, man, man toch. Wat zijn bepaalde mensen toch puriteins in hun opvattingen in de 21ste eeuw. De aankondiging van de komst van de keten van romantische prikkelboetieks dat Tutti Passi – na winkels in Gent, Antwerpen en Leuven – vestigt zich in de Hasseltse Aldestraat naast juwelier Jadouille en het protest daartegen, is weer gazettenvulsel. Op de frontpagina van het Belangske stond het, verwijzend naar pagina 7. Alle handelaars en inwoners van de Aldestraat verzetten zich tegen de komst van deze seksshop

Het is aanstekelijk dat leerlingen van de Urselinnen – zij verdwijnen in 2016 uit het stadsbeeld en gaan naar de nieuwbouw aan het TIHH – er aanstoot konden aannemen, terwijl ze allemaal wel eens stoutere dingen op het internet zoeken. En dan doet lokaal economieschepen Vandeput (CD&V) er nog een schepje bovenop, want volgens het artikel zag hij dat samen met andere handelaars – wie dat ook mogen zijn – niet graag, terwijl hij toch zoveel mogelijk verscheiden handelsaanbod in zijn stad wil.

Trouwens Tutti Passi is geen seksshop, maar wel een boetiek waar je kan geprikkeld geraken door het licht erotiserend aanbod van de romantische kant, zoals mooie nachtlingerie, kleedjes om op stap te gaan, maar zeker geen porno, maar wel fun toys, condooms en boeken volgens hun website. Immers voor die laatste middelen kan je bij sekscinema Cupido op de Bampslaan of in de erotheek aan de Kempische Steenweg – als die er nog is – zijn.

Een romantische prikkelboetiek gelijk Tutti Passi is zeker niet nieuw in Hasselt. Al dertig jaar geleden had je winkel rond hetzelfde concept Night & Day aan de Kempische Kaai langs de voormalige Ritz. Pas enkele jaren geleden heeft de uitbater zijn shop gesloten, een tijdje na de sluiting van de Ritz.

En als bepaalde personen toch aanstoot nemen voor de komst van Tutti Passi, waarom komt er dan geen protest tegen de etalages van lingeriezaken in de binnenstad. Wat daar in de etalages hangt, kunnen puriteinen ook aannemen als obsceen en verderfelijk. Gaat Vandeput dan ook zeggen, dat hij akkoord gaat met die oerconservatieve instelling? Een beetje serieus blijven, kan zeker geen kwaad! Voor Tutti Passi kan dit wel gratis reclame zijn, een mooi meegenomen geschenk.

http://www.titti-passi.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s