Hilarisch hoe politici hun communicatie onderhouden

Standaard

We hebben al meermaals aangeklaagd van hoe politici slordig omgaan met communicatie naar de gemeenschap. Velen zijn hip op Facebook en Twitter en komen graag regelmatig in de publieke belangstelling in alle vormen van de pers, maar helaas verwaarlozen ze ook een hoop communicatie naar de buitenwereld.

We hebben het dan over het offline halen van ongebruikte blogs of websites of ze vergeten te updaten, omdat het voor hen toch niet zo belangrijk, aangezien hun face toch regelmatig in de krant of op het televisiescherm verschijnt, dikwijls bij de verdediging van gedane uitspraken, opinies of interviews in de animatiesfeer.

Hilarisch was het op dinsdag 22 september 2015 in De Ochtend op Radio1, waarin werd aangekondigd dat de website Kleurrijk Vlaanderen van toenmalig regeringsleider en liberaal Patrick Dewael verwijst naar een Japanse pornosite.

Nu zie je hoe de nieuwswaarde van politieke aankondigingen wegebt en zinkt in een veelbelovende website, ondanks indertijd met veel bravoure aangekondigd door de politci. Kleurrijk Vlaanderen moedigde dan ook het vooruitdenken op langere termijn aan op gebied van maatschappelijke ontwikkelingen, maar helaas is daar precies niet veel van gekomen.

http://www.kleurrijkvlaanderen.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s