Hasselts voetbalplan nieuw leven inblazen

Standaard

Hasselts sportschepen Habib El Ouakili (sp.a) wil de lege doos van het één jaar oude Hasselts voetbalplan heractiveren op vraag van raadslid Jan Wouters (N-VA). Deze laatste kloeg op dinsdag 24 februari 2014 tijdens de gemeenteraad over de gang van zaken van de met veel bombarie aangekondigd voetbalplan onder leiding van ex-schepen Rob Beenders (sp.a), sinds de zitting ook fractieleider geworden van de socialisten in de gemeenteraad. 

De onenigheid in de voetbalsectie van de competitiesportraad zorgde ervoor dat de voorzitter reeds ontslag heeft genomen. Te weinig financiële middelen om het voetbalplan te realiseren ligt aan de basis van de affaire. Zelfs Ivo Belet (CD&V) trad de stelling van Wouters bij, dat het voetbalplan een halfomslachtig document is.

Schepen El Ouakili wil nu het voetbalplan nieuw leven inroepen met een betere invulling in de hoop dat de voorzitter terug zijn functie opneemt in de sectie voetbal. Bovendien wil hij ook een financieel plan opstellen.

In hoeverre de details van het voetbalplan met de piramide-indeling over drie klassen overeind blijven, is ons niet duidelijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s