Jan Wouters nieuwe ondervoorzitter N-VA Hasselt

Standaard

Het bestuur van N-VA Hasselt koos op maandag 19 januari 2015 Jan Wouters als nieuwe ondervoorzitter. Dymfna Meynen (20) volgt Wouters op als voorzitter van Jong N-VA Hasselt. 

De vorige ondervoorzitter, Kris Snijkers, zette om professionele redenen een stapje opzij. Hij blijft wel gewoon bestuurslid. Snijkers is kabinetsmedewerker bij viceminister-president Liesbeth Homans. Hij kon zich te weinig vrij maken voor de lokale werking.

Met Jan Wouters (26) koos het bestuur voor de persoonlijk medewerker van Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans.

Het bestuur van N-VA Hasselt heeft trouwens heel wat leden die professioneel met politiek bezig zijn. Minister Steven Vandeput, nationaal ondervoorzitter en Vlaams volksvertegenwoordiger Lies Jans, N-VA Hasselt-voorzitter Marc Roppe (kabinetssecretaris Vandeput), Bert Lambrechts (persoonlijk medewerker Vandeput), Karel-Jan Senave (persoonlijk medewerker Kamerlid Peter Luykx), Jeroen Fissette (persoonlijk medewerker Lies Jans) en dus Kris Snijkers en Jan Wouters werken allemaal voor de N-VA in Brussel. 

“Dat is een uitzonderlijke situatie. Behalve in Antwerpen denk ik niet dat er een N-VA-afdeling is die zo goed vertegenwoordigd is in de hoogste regionen van onze partij,” beseft ook Jan Wouters. “Van die kennis moeten we optimaal gebruik maken. Maar ik wil tevens ook een bruggenbouwer zijn tussen Brussel en het Hasseltse bestuur. Ik wil waken over de doorstroming van informatie. Onze bestuursleden en onze leden zijn immers ons belangrijkste kapitaal,” aldus Wouters die ook tevreden was met zijn opvolging. “Dymfna is een dynamische jonge vrouw die onze jongerenwerking zeker de nodig punch gaat geven. Zij kan dat perfect vanuit de Universiteit Hasselt waar ze rechten studeert. De toekomst is verzekerd. Ook met onze jongerenafdeling wil ik trouwens nauwe banden blijven onderhouden,” besluit gemeenteraadslid Wouters.

http://www.nvahasselt.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s