Toon Eerdekens amuseert zich opnieuw

Standaard

toon eerdekens sint truidersteenweg

Iemand anders dan Toon Eerdekens heeft weer plastieken flessen aan een boom gehangen aan de Gamma en Krëfel aan de Singel in Hasselt. “Het is zeker een bewijs dat het afval van plastiek en zwerfvuil op het openbaar domein de gemeenschap grote zorgen begint te baren. Van die bomen duiken de laatste tijd overal op zoals in Hasselt en Houthalen”, aldus de afvalkunstenaar, op weg met zijn fiets en wat rommel op maandag 22 december 2014.

Ook de dialoog van statiegeld op verpakking van plastiek en blik is nog niet van de agenda, zelfs na het negatieve artikel van de verpakkingsindustrie in HBVL. “Van de week komen redacteurs van HBVL naar thuis voor een artikel van de Plezantste Limburger 2014 als tegenhanger van de Top-100 van Machtigste Limburgers 2014. Ik denk dat ik ben voorgedragen door lezers”, voegt hij er nog aan toe. Dan heeft zijn actie aan de poorten van HBVL toch nog een positief effect gehad.

Voorts heeft Eerdekens opnieuw de kadans gevonden na een kleine burn-out om verder te vechten en zich te amuseren rond zwerfvuil van plastiek en blik.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s