Hasselt promoot zich maar zwakjes op Winterland 2014

Standaard

hasselt vertelt

Met wat portretten van centrumhandelaars promootte Hasselt zich in 2013 op Winterland. De ingang lag aan een zijdeur aan de ingang. In 2014 is het iets verbeterd met een deur pal aan de ingang, een interieur van tweehandsmeubilair – 1 kast en 2 zetels – en een piano met aan de overzijde de kerstboom met een touchscreen, waar bezoekers zes vragen over Winterland mogen invullen en kansmaken op prijzen, geportretteerd tegen de muur. En dan zijn er nog twee screens, die af en toe werken. Meer bezoekers dan in 2013 deden de moeite om eens te loeren in de tent.

winterland stad Op de piano kunnen bezoekers wat tokkelen en voor de rest wordt alles in het oog gehouden door een vergoede gids of stadspersoneel. Dat alles onder het motto ‘Hasselt vertelt’, maar wat vertelt Hasselt? Het verhaal is ver te zoeken in de slogan.

winterland hasselt 1

Info over de het centrum kunnen bezoekers genoeg vinden bij Toerisme Hasselt, maar in deze ideaal gelegen ruimte kon het best wat gezelliger worden gemaakt met bvb. knusse zithoekjes met stoeltjes en kussens om te chillen, waarom met geen paar leuke gezelschapsspelen voor heel de familie – een leuke vrijetijdsbesteding in de winter – en dergelijke zonder verteer weliswaar. Geen computerspelletjes, maar gewoon bordenspelen of kaarten.

Wat zou je zeggen van een Hasseltspel op bord. Bestaat zo iets al? Creativelingen alvast aan het werk. Een wakend oog is steeds aanwezig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s