N-VA Hasselt reageert gepikeerd op onvolledig Spartacusdossier

Standaard

In een persbericht liet N-VA Hasselt weten dat ze weer heel ontgoocheld zijn over de onvolledigheid van het dossier van trajectkeuze van de Spartacustramlijn binnen de Singel bij bespreking op de gemeenteraad van dinsdag 30 september 2014. Alle 44 ingediende bezwaarschriften ontbraken, constateerde Lies Jans.

Bovendien is het niet de eerste keer dat zoiets gebeurt: “De meerderheid heeft na twee jaar blijkbaar nog steeds niet door dat er tegenwoordig een sterke oppositie in de gemeenteraad zetelt. In tegenstelling tot het vrij spel dat ze tijdens de vorige bestuursperiode hadden, wordt er nu wél over hun schouder meegekeken. De N-VA-oppositie gaat daarin strikt te werk. Dat zijn we aan de vele Hasselaren die voor ons stemden verplicht. Alle dossiers die op de gemeenteraad voorliggen worden uitgepluisd. Meermaals komt het voor dat deze dossier gewoon niet in orde of onvolledig zijn. Dat was hier ook weer het geval. We kunnen dit blijven zeggen maar blijkbaar wordt er niet geluisterd. Ze leren het nooit. De meerderheid moet eens gaan beseffen dat de tijd dat ze alles tussen pot en pint door de gemeenteraad konden jagen, voorbij is,” belooft Lies Jans nog meer weerwerk.

Om deze euvels in de toekomst te vermijden, zou men best op de administratieve diensten de volledigheid van elk dossier grondiger op voorhand moeten controleren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s