Aan Chokri Mahassine: luister naar fans!

Standaard

In HLN van donderdag 7 augustus 2014 staat een artikel over de tickets van Summer Swing 2014, waarvan de voorverkoop niet wil vlotten en waarbij Chokri Mahassine nu kwistig omspringt met het uitdelen van vrijkaarten aan zijn medewerkers. De verwachtingen zijn al bijgesteld van 30.000 naar 20 à 25.000 toeschouwers.

De weersvoorspelling voor zaterdag 9 augustus 2014 meldt nochtans het betere weer tot 23 graden. Zelf stoeltjes meebrengen is verboden en dat zorgt voor heel wat afzeggingen onder de voormalige Rimpelrockgangers uit vrees op de aantasting van hun ambiance. Zij kunnen ook niet rekenen op de toezeggingen van Mahassine om een gegarandeerde zitplaats – op voorhand te reserveren – voor hun Ambiance Stage – en dan nog voor een groot scherm buiten de tent met geen directe interactie met de artiest – te voorzien.

Ook het feit dat Mahassine deze SS-formule heeft bedacht is pertinent gelogen in het artikel. Ik heb trouwens naam plus concept aan de telefoon doorgegeven aan het secretariaat, dat zeer positief reageerde. Ik heb hen wel gezegd om de stoeltjes van de festivalgangers te behouden en ze samen onder te brengen in een afgebakend deel voor het podium, maar niet dat zij zouden zorgen voor zitplaatsen achter een groot scherm buiten de tent. De communicatie waar en over hoeveel zitplaatsen is ook heel onduidelijk.

Op mijn stadsblog zijn er vele bezoekers die teksten over Summer Swing lezen en maar weinigen die ik verder zie klikken naar http://www.summerswing.be. Een teken dat ze afwachten en niet meteen boeken.

Hopelijk wordt Summer Swing 2014 voor jong en oud een succes over de ganse lijn en dat ze veel bijval hebben met het weer, een belangrijke factor en zich niet te veel laten afschrikken door de inkomprijzen. Het aanbod is overigens overweldigend. Maar de voormalige oudere Rimpelrockgangers zullen wellicht grotendeels afhaken, of niet?

http://www.summerswing.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s