Ondergrondse container Leopoldplein geeft geurtjes af

Standaard

leopoldplein 1

De ondergrondse container voor restafval ter hoogte van de Century aan het Leopoldplein in Hasselt geeft al een maand geurtjes af, wegens een defecte sproeier om een neutraliserende vloeistof om de twintig minuten te verspreiden. Bij Mara Culinair er tegenover klagen ze erover.

Een particuliere firma heeft een onderhoudscontract, maar kan het euvel niet juist herstellen. Vijftien keer is er een werkman komen opdagen, de laatste keer een maand geleden. Helaas kan deze man niet de correcte herstelling uitvoeren en laat het dan maar bollen. Nochtans komen de stadsdiensten regelmatig of na een telefoontje opdagen om de batterijen in de installatie te vervangen.

leopoldplein 2En op een half uur tijd reden er op woensdag 23 juli 2014 vanaf 17u30 twee auto’s via de verkeerde ingang tussen de terrassen van de Century binnen op het woonerf van het Leopoldplein op zoek naar een parkeerplaats. Dat kan weer, omdat het fel door verdwijningen geteisterde amsterdammertje – eigendom van het stadsbestuur – plots weer verdwenen is. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s