Meldingen geluidsoverlast Ipanema Versuz en Baouzza

Standaard

Volgens de FB-pagina van de Unie Godsheide werden begin juli 2014 gekenmerkt door de nodige beats in de voorste gelederen van Godsheide tot zelfs verder. Half september 2014 eindigt Baouzza.

Van het Diepenbeeks gemeentebestuur ontving de Unie Godsheide al een kopie van de afgeleverde vergunning voor Baouzza met aanduiding van de momenten dat ze boven de 85 decibel mogen gaan. Van Hasselt kregen ze geen antwoord over de geluidsvergunning.

Het stadsbestuur zegt trouwens dat discotheek Versuz een uitbatings- en milieuvergunning heeft voor zowel indoor- als outdoor activiteiten en dat deze geluidsvergunning erin zit. Dat betekent niet dat Iepanema zich boven de limiet mag begeven om geluidshinder te veroorzaken bij de buren. Alles wordt gecontroleerd door de politie.

Beide beleidsbesturen zullen enkel rekening houden met geregisteerde klachten om directe actie te ondernemen – waar en wanneer nodig – en voor hun evaluatie naar 2015 toe.

Voor eventuele geluidsklachten kan je wenden tot Hazodi op 011/22 29 82 of mailen naar klachten@hasselt.be of info@diepenbeek.nu.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s