Open Vld Hasselt voert actie tegen belastingsverhogingen

Standaard

open vld hasselt 2

Zaterdagnamiddag 22 februari 2014 voerde Open Vld Hasselt aan het Capucienenpleintje in plaats van op de Grote Markt actie tegen de genomen maatregelen van belastingsverhogingen in de gemeenteraad om hun jaarbudgetten te doen kloppen. Volgens de liberalen resulteert dit in een lege portemonnee voor de Hasselaar en die deelden ze dan ook gretig uit aan de voorbijgangers.

open vld hasselt 1

Helaas is dit weer geschut op genomen beslissingen bij stemming. Zou het niet beter zijn dat de oppositie in plaats van naar het verleden en te smijten met naamkaartjes hun pijlen richten op de toekomst, want daar ligt nog veel onontgonnen domein, zoals de mobiliteit, de verplaatsing of inperking van Hasselt markt en kermis, de nieuwe leefbaarheid van de stad na Spartacus,…

Ook vooruitkijken naar de toekomst en mogelijke constructies opbouwen vanuit de oppositie, dat mankeren we hier duidelijk in Hasselt.

Inderdaad, de verkiezingen van 25 mei 2014 zijn in aantocht en dat zorgt weer voor verkiezingskoorts met verwijten aan alle partijen om zo veel stemmen te kunnen winnen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s