Jong socialisten Limburg kiezen nieuw bestuur & nieuwe naam

Standaard

rob declerck

Hasselaar Rob Declerck werd aangesteld als nieuwe voorzitter van de Jong Socialisten Limburg. Jelle Vankrunkelsven, Katleen Pirard en Bram Bamps vormen samen met hem het nieuwe bestuur. Tegelijkertijd lanceren de jongeren hun nieuwe e-mailadres jongsocialistenlimburg@gmail.be.

“Er staan ons belangrijke maanden te wachten. Niet alleen kiezen we een Vlaamse en een federaal parlement, ook Europa roept ons naar de stembus. Onze eerste prioriteit is dan logischerwijs ook die nakende verkiezingen,” aldus de nieuwe voorzitter. “We zullen ons niet beperken tot ons eigen eilandje, maar samen met kameraden uit de Euregio zullen we er de komende maanden een ferme lap op geven!” klinkt het strijdbaar.

Daarnaast wil het nieuwe bestuur zich ook vooral richten op een nieuw soort werking, waartoe de krijtlijnen eveneens dit weekend werden uitgetekend. “Door dichter bij onze leden en afdelingen te staan, willen we een meer ondersteunende rol opnemen naar het lokale niveau”.

In september 2013 veranderde het nationaal congres van het toenmalige ‘Animo, Jong Links vzw’ haar naam in ‘Jongsocialisten vzw’. Met hun nieuwe e-mailadres jongsocialistenlimburg@gmail.com, stapt de provinciale werking van de jonge socialisten nu definitief mee in dat verhaal. Op Twitter (@JSLimburg) en op Facebook gebeurde de naamwisseling vorig jaar al.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s