Samen Sterker Limburg is succesverhaal

Standaard

Ruim 13000 gezinnen namen deel aan de herfstgroepsaankoop 2013 van SamenStroom, onderdeel van de coöperatieve SamenSterker. Daarmee konden deze gezinnen 11,5 % en 16,8 % besparen op hun energiefactuur en zij maakten hiermee tevens ook de keuze voor groene stroom en gas. Meer en meer Vlamingen vinden hun weg naar groepsaankopen. Elke dag opnieuw schrijven nieuwe gezinnen zich in.  De kortingen op de marktprijs wijzen erop dat gezinnen nog steeds hun voordeel hebben bij deze groepsaankopen. 

Sinds 2011 organiseren het ABVV, De Voorzorg en sp.a groepsaankopen ‘Samenstroom’. Deze groepsaankoop groene stroom en gas groeide op korte termijn uit tot een gigantisch succes. Het succes van de groepsaankoop maakt nu een groter verhaal mogelijk: de coöperatieve SamenSterker. Samenstroom maakt nu deel uit van deze coöperatieve. Het aanbod van producten is uitgebreid. Consumenten kunnen beroep doen op een ruim gamma aan energiebesparende ingrepen voor woningen. De coöperatieve SamenSterker werkt in héél Vlaanderen en met succes! Steeds meer mensen doen hun voordeel met onze groepsaankopen.

Eneco en Electrabel scoren

Voor de herfst editie van Samenstroom kwamen Eneco en Electrabel als voordeligste leveranciers uit de bus. Voor een contract voor uitsluitend elektriciteit heeft Electrabel het laagste bod uitgebracht. De geboden korting ten opzichte van de actuele marktprijs bedraagt 16,8%. Een Vlaams gezin met een gemiddeld verbruik kan hierop jaarlijks 139 euro besparen. 

Voor een contract van elektriciteit en gas werden door Eneco en Electrabel bijzonder scherpe tarieven aangeboden. De geboden korting ten opzichte van de actuele marktprijs bedraagt 11,5%. Dat wil dus zeggen dat een Vlaams gezin met gemiddeld verbruik, jaarlijks 100 euro kan uitsparen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s