Ook financiën kan meeluisteren naar verhaal Lyle Muns

Standaard

Bilzenaar Lyle Muns (19) heeft op 7 augustus 2013 bekendgemaakt dat hij afstand doet als voorzitter van de Vlaamse Scholierenkoepel, die heel goed werk verricht, omdat hij de bijjob als prositué niet langer met die functie kan combineren.

Hij geeft er de voorkeur aan om de dieper gelegen menselijke karaktertrekken bij het uitoefenen van zijn vak beter te kunnen doorgronden, omdat het psyche en de gedragingen bij intermenselijke contacten hem boeien en ze hem veel levenservaring op dat gebied kunnen bijbrengen.

Hij out zich duidelijk als prostitué, maar of hij homo of bi is, laten we maar in het midden.

Toch heeft hij vrees voor wat de toekomst met die outing brengen zal. Immers zijn naam en de vele artikels van deze gedurfde blogger blijven jarenlang rondslingeren op Google en kunnen een obstakel zijn in het zoeken naar een normale job.

Daarbij komt nog dat hij door zijn eerlijke outing in de media ook toelaat dat financiën meeluistert en hem in de toekomst misschien een gepeperde rekening presenteert, afhankelijk van zijn geloofwaardige aangifte.

Dat kunnen onder andere de bijkomende gevolgen zijn, waaraan de man niet dadelijk denkt bij de vrolijke outing naar de samenleving.

Maar dat doet niks af van onze appreciatie van zijn eerlijke outing.

www.lylemuns.blogspot.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s