Waar zijn banken weggenomen aan Groene Boulevard wegens overlast?

Standaard

In een artikel op HBVL online stond op 6 augustus 2013 dat ze via Het Nieuwsblad vernomen hadden dat de Carrefour Express aan de Havermarkt stopt met de verkoop van het huisbiermerk Kaiser in blik na overleg met de buurtbewoners wegens klachten van overlast van afval van blikjes en het rondhangen van dronkaards.

Ook is er sprake dat er aan de Groene Boulevard zitbanken zijn weggenomen om die mensen te verdrijven, maar de journalist zegt er niet bij naar waar juist.

Bij het passeren van de tunnel aan de Schiervellaan komen we dagelijks inderdaad daklozen en andere mensen tegen die van de zitbank gebruik maken om te praten en bier te drinken, maar zeker geen voorbijgangers lastig vallen.

Wel hebben we met eigen ogen kunnen vaststellen dat er bepaalde figuren hun lege blikjes over de struiken op het spoor gooien.

Eveneens zijn de zitbanken op de grote parking met ingangen aan de Bamps- en Koningin Astridlaan verwijderd om van dat volk af te zijn, niettegenstaande er volgens de buren nog steeds onregelmatigheden gebeuren.

Kan iemand andere plaatsen aan de Groene Boulevard aanduiden, waar zitbanken zijn verwijderd wegens overlast?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s