Hasselaren adviseren stadsbestuur op Rechtuit Hasselt op 25 mei 2013

Standaard

Op zaterdag 25 mei 2013 tussen 9u30 en 17u vindt er in de Rechtenfaculteit in de Oude Gevangenis een openbaar adviesmoment plaats, waarbij de Hasselaren hun woord mogen doen over hoe Hasselt er in de toekomst moet uitzien om er goed, leefbaar, gezond, veilig en comfortabel te kunnen wonen en te verplaatsen.

Al deze punten van advies en commentaren worden meegenomen in het meerjarenbeleidsplan 2013-2019, waarvoor er reeds een meerjarenbegroting is goedgekeurd. Zo weet het stadsbestuur nauwkeuriger wat ze mogen uitgeven na jaarlijkse bijsturingen uiteraard.

Acht thema komen er aan bod: onderwijs & kinderopvang, participatie & communicatie, veiligheid, groene & duurzame stad, mobiliteit & parkeren, ondernemen & werken, wonen en vrijetijd.

Voor de organisatie goed te laten verlopen, vraagt het stadsbestuur dat deelnemers op voorhand inschrijven op informatie@hasselt.be of op 011/23 96 15 met vermelding van de drie thema’s, die jou nauw aan het hart liggen en waarover je het wil hebben tijdens de publieke infosessie.

www.hasselt.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s