Hoofdinspecteur Johan Tomsin aangesteld als geluidsofficier

Standaard

Hoofdinspecteur Johan Tomsin van het Hazodi-korps is aangeduid als geluidsofficier om de geluidsoverlast na de vele klachten van Hasselt van lawaaioverlast de I Love The 90′s – The Party aan te pakken en in de opvolging in goede banen te leiden.

Volgens HBVL was hijzelf samen met geluidsmeters aanwezig voor controle van het geluid op de fuif met twintigduizend fuifgangers.

Niettegenstaande het geluid onder het verstrengde wettelijk niveau bleef, werd half Hasselt wakker gehouden door nachtlawaai van de party.

Oorzaak is volgens de voorzitter van vzw Grenslandhallen het nog niet geïsoleerde dak van de Ethias Arena, waarvoor eindelijk een gespecialiseerd isoleerder is gevonden om het dak te isoleren, een investering van 2 miljoen euro, gedragen door het stadsbestuur.

Als men op voorhand weet dat er geluidsoverlast zou komen zonder de beloofde en nodige isolatie, vermits het eerder nog gebeurd is in de Ethias Arena, waarom laat het stadsbestuur deze organisatie dan toe?

Trouwens we hadden al volop in onze gedachten, dat de isolatie al lag. Dat ze er niet lag, mocht wel beter gecommuniceerd worden naar de Hasselaren!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s