N-VA Hasselt wandelt 2013 in

Standaard

Op zondag 27 januari 2013 hield N-VA Hasselt haar traditionele winterborrelwandeling, hun variant op de nieuwjaarsreceptie en een afsluiting van januari met een frisse wandeling.

nva wandelt 2013 1

De wandeling was – ondanks de gure weersomstandigheden – een succes. Er verzamelde een stevige groep sympathisanten van de Hasseltse en andere Limburgse afdelingen aan Limburg Lavendel in Stokrooie voor de vierde van de winterborrelwandeling voor jong en oud. Meer dan zestig wandelaars zakten af naar Stokrooie.

Samen met Federaal Kamerlid Steven Vandeput en Vlaams Volksvertegenwoordiger Lies Jans klonken de aanwezigen op een succesvol 2013, voor de ouderen een borreltje en voor de kinderen warme chocomelk.

nva wandelt 2013 2

Na de wandeling kon iedereen zich opwarmen met een warme tas soep en spek met eieren in de buurt van de Abdijsite van Herkenrode.

Oppositie

N-VA Hasselt staat voor een belangrijk jaar: “Eén op vier Hasselaren koos voor ons project. We zetelen nu met elf N-VA’ers in de gemeenteraad. Wij zullen dat vertrouwen niet beschamen. Vanuit de oppositie zullen we kritisch maar constructief de meerderheid nauwlettend in de gaten houden”, aldus fractieleider Steven Vandeput.

“Ons verkiezingsprogramma zal daarbij als leidraad dienen. Hasselt, transparant en betrokken. Geëngageerd, betaalbaar & stimulerend, bereikbaar en efficiënt: dat zijn de kernwoorden, waarmee we naar de kiezer stapten, blijven overeind”, vult Lies Jans aan.

www.nvahasselt.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s