Laetitia Jeurissen krijgt zomaar gratis extra reclame voor deelname aan Miss Limburgverkiezing

Standaard

foto laetitia jeurissen

In de aanloop naar de finale van de Miss Limburgverkiezing op zaterdag 24 september 2011, krijgt de Hasseltse fotografiestudente Laetitia Jeurissen (23) als finaliste extra veel persaandacht met haar fotoproject ‘Girls from Hasselt’. Een goed uitgekiende lanceerdatum allerminst.

Opgepikt door Stampmedia.be en vervolgens overgenomen door Concentramedia wordt haar opzet in geuren en kleuren uit de doeken gedaan, terwijl de andere finalistes maar somber aan de kant staan te kijken wegens het gebrek aan media-aandacht voor hun strijdpad naar het zo begeerde kroontje.

In ‘Girls from Hasselt’ fotografeert Laetitia Jeurissen meisjes tussen 9 en 14 jaar op een wulpse manier in hun eigen kinderlijke slaapkamer. Alle modellen kopieerden sexy poses van modellen uit magazines en andere bladen. Vanaf 27 september zijn haar werken te zien in de On My Garden Galery in Brussel.

Jeurissen heeft een dubbele boodschap met ‘Girls from Hasselt’. Enerzijds geeft ze een sneer naar de modellenwereld en de media, aangezien jonge mensen heel veel beelden uit die media kopiëren. Anderzijds is het ook een toonbeeld van hoe jonge meisjes bewust omgaan met hun lichaam op weg naar een echte vrouwwording.

Echter sommige mensen kunnen deze sexy foto’s te verregaande vinden, anderen juichen ze toe. Voor pedofilieliefhebbers is dit weer een openbare kans om hun fantasie en dromen te verruimen, een waar gevaar voor onze maatschappij.

Advertenties

Een gedachte over “Laetitia Jeurissen krijgt zomaar gratis extra reclame voor deelname aan Miss Limburgverkiezing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s