Toch nog registraties Pukkelpoptickets mogelijk na 4 september

Standaard

Op vrijdag 9 september liet de Pukkelpoporganisatie weten via een persbericht dat houders van Pukkelpoptickets en -drankbonnen zich nog steeds kunnen registreren, niettegenstaande de registratie-afsluiting van 4 september reeds een tijd verlopen is.

De registratie met de directe invoer van de unieke shortcode is afgelopen sinds 3 september. De communicatie van de organisatie wat er daarna moest gebeuren bleef stroef en nogal vaag. Geregistreerde bezoekers kloegen steen en been niets te weten van deze registratie.

Heel wat klachten kwamen dan ook binnen van geregistreerden die melding maakten van geen ontvangst van de bewuste e-mail van de organisatie ter aankondiging van de registratiemogelijkheid.

Alle nog niet geregistreerde tickets kunnen hun shortcode/naam/adres nu toch nog doorgeven aan de Pukkelpoporganisatie via info@pukkelpop.be.

15 november

Chokri en team beloven om tegen ten laatste 15 november alles te hebben afgehandeld. “We houden er aan om, zoals altijd, onze communicatie goed voor te bereiden en geen foutieve of onvolledige informatie verspreiden. Ook voor ons blijven er momenteel nog vele vragen onbeantwoord. We zoeken hierop een antwoord maar zijn soms afhankelijk van beslissingen waar we zelf geen impact op hebben. We stellen alles in het werk om iedereen zo snel mogelijk te informeren en dit uiterlijk op dinsdag 15 november’, aldus Chokri Mahassine.

Wie directere informatie wil met onder andere de terugbetaling van tickets en drankbonnen, kan zich ook registreren op de nieuwsbrief van Pukkelpop.

 www.pukkelpop.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.