Japs gooit medioren (+46 jaar) en senioren (+65 jaar) in één pot

Standaard

De nobele doelstelling van Japs, de nieuwe socialistische vereniging voor medioren (+ 46-jarigen) en seniores (+ 65-jarigen) bij de actieve medioren toch wel eventjes de wenkbrauwen fronsen.

Immers op 24 augustus organiseert Japs haar eerste evenement in zaal Germinal om deze groepen met vrienden en familie uit Groot-Hasselt samen te brengen tijdens een gezellige namiddag met animatie van pianist Willy Claes en het artiestenduo Luigi en Ramona.

Helaas is het merendeel van de aangeschreven medioren nog volle bak actief in het beroepsleven, waardoor aanwezigheid op het evenement moeilijk ligt, tenzij ze er verlof voor nemen. Trouwens iemand van achteraan in de 40 moet je toch nog niet gaan rekenen bij de gepensioneerden. Daar horen deze mensen zeker nog niet thuis.

De organisatie zal wellicht de groep medioren van achteraan de 50 op het oog hebben, die niet meer werken door werkloosheid, invaliditeit of brugpensioen. Deze passen beter bij de groep 65-plussers om gezamenlijk een activiteit ter kennismaking te houden.

Jammer dat de organisatie niet beter hun doelgroepen kunnen afbakenen en zomaar twee generaties samengooien.

Zijn er toch medioren die zich geroepen voelen tot deze gezellige gratis kennismakingsnamiddag op woensdag 24 augustus, dan zijn ze steeds welkom.

Info: 0476/23 87 36 of 0486/12 63 20

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.